Vi söker nya medarbetare till vårt kontor i Solna

För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Varför vi nu söker byggkonstruktörer till vårt nya kontor i Solna.

Om rollen
Som konstruktör arbetar du i hela byggprocessen från tidiga skeden med systemlösningar och fram till och med bygghandlingsprojektering. Ditt fokus kommer att vara att ta fram ritningar för specifika projekt och vi ser gärna att du är självgående beträffande ritande och modulering. Vi arbetar tillsammans, i små projektgrupper, för att kunna lämna handlingar med hög kvalitet och i rätt tid. Grupperna hanterar ofta flera projekt i olika skeden för att säkerställa en jämn arbetsbelastning.

Om dig Vi söker dig som är civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning bygg eller konstruktion. Du har minst 3 års erfarenhet av projektering inom allmän konstruktion, har du dessutom erfarenhet från konstruktionsberäkningar är det meriterande. Du har en god förståelse för arbetet bakom framtagandet av ritningar och handlingar. Du kan arbeta självständigt i Auto Cad samt 3D projektering i Revit /Tekla.

I ditt arbete är du noggrann, har ett problemlösande förhållningssätt och du trivs med att arbeta mot deadlines. För att bli framgångsrik hos oss är du nyfiken, drivande och strukturerad. Tjänsten innebär en kombination av att arbeta självständigt och i grupp vilket du bör trivas med

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Solna. Resor kan förekomma och då främst inom Mälardalen.

Ansök idag Din ansökan i form av ett CV, märkt ” Konstruktör Solna” skickas till terje.klovland@stomkon.se Urval samt intervjuer sker löpande. Ansök senast 2020-06-08. Har du frågor är du välkommen att kontakta Vd Terje Klovland 021-157801

I din ansökan och CV, med anledning av den nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter.