STOMKON befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och står inför en fortsatt offensiv expansion. Vi växer och har vunnit många prestigefulla projekt. Därför har vi nu behov av att rekrytera fler konstruktörer såväl inom Allmän konstruktion som Prefab konstruktion.

Vi söker ett flertal nya medarbetare till våra kontor i Västerås, Enköping, Göteborg och Malmö som vill fortsätta utvecklas med oss.

Om dig Du har minst två års erfarenhet av byggkonstruktion inom Allmän konstruktion eller Prefab konstruktion. Din utbildningsbakgrund är högskoleingenjör eller byggnadsingenjör med inriktning på konstruktion. Du är engagerad med en stor personlig drivkraft där kundens behov och förväntningar står i centrum. Genom din kommunikativa förmåga skapar du förtroende hos såväl kunder som kollegor. Personliga egenskaper vi värdesätter högt är att du är mål- och resultatinriktad, prestigelös och initiativrik. Du har ett strukturerat arbetssätt och är van att fatta beslut samt prioritera.

Om tjänsten

Som konstruktör hos STOMKON har du en nyckelroll. Du tar fram konstruktionsberäkningar, specifikationer, tillverknings- och montageritningar för specifika projekt. Vidare utarbetar du dokument och ritningar så att de följer kundens kvalitet- och miljösystem samt gällande normer och regler. Du ser till att tekniska lösningar följer standarder och är kostnadseffektiva. Du rapporterar till projektansvarig.

Så här söker du Din ansökan i form av ett personligt brev med CV, märkt ”Allmän Konstruktör” eller ”Prefab konstruktör” skickas till dennis.cederholm@stomkon.se. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Dennis Cederholm på telefon 070-425 69 03.
Intervjuer kommer att ske löpande och därför önskar vi att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast den sista februari.