Jobbeskrivning

På Stomkon jobbar vi med att bygga morgondagens samhälle med hjälp av motiverade medarbetare med varierande åldrar, kompetenser och bakgrunder. Stomkons styrka är att kunna erbjuda en totalprojektering från grundläggning, via olika typer av stommar som platsgjutna betongstommar, helprefab. betongstommar, skalbetongväggar och plattbärlag, stålstommar, trästommar och murade stommar m.m. Men även alla typer av stomkompletteringar som behövs för en komplett projektering av t.ex. vårdbyggnader, flerbostadshus, skolor, badanläggningar, industrier mm.

Vi utför idag med stolthet små och stora uppdrag i hela Sverige och Norge.

I augusti 2017 öppnades Stomkons kontor i Malmö. Kontoret ligger i helt nya lokaler intill Malmömässan i Hyllie. Då vi befinner oss i en expansiv fas söker vi nu flera duktiga byggnadskonstruktörer som ska arbeta med projektering. Vi söker dig som vill komma vidare i din utveckling, gillar att ta egna initiativ, och vill prova på något nytt.

Din kommande roll

Vi erbjuder ett varierande arbete där du får arbeta med såväl stora som små projekt och på samma sätt med alla olika typer av uppdragsgivare. Projekteringsarbetet utförs individuellt men ofta i team på två till tre personer och ofta drivs flera projektuppdrag parallellt med en tydlig deadline. Som konstruktör utför du en del av projekteringsarbetet t.ex. stomsystemanalyser, dimensioneringsarbete, framtagande av ritningar och granskning av handlingar. Du säkerställer att efterfrågad kvalitet uppnås och leveranstider hålls samt att våra verktyg används på rätt sätt. Arbetet sker i nära samarbete med andra aktörer och innebär mycket kontakter med externa parter t.ex. beställare och andra projektörer. Deltagande vid projekteringsmöten och arbetsplatsbesök förekommer. Vi ser att du blir en medlem i ett av dessa team och successivt får ta större ansvar. Du erbjuds mycket goda möjligheter att utvecklas och växa i din yrkesroll. Samt ett aktivt deltagande i utvecklingen av kontoret.

Profil

Vi söker därför dig som har en civilingenjörsutbildning inom samhällsbyggnad eller har en högskole-/universitetsexamen inom byggnadskonstruktion. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet ca. 3-5 år. Utöver din akademiska bakgrund har du goda kunskaper i Revit, lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har en god samarbetsförmåga med såväl kunder som kollegor och ett starkt intresse för att arbeta med husprojektering.

Egenskaper

I ditt arbete är du noggrann, har ett problemlösande förhållningssätt och trivs med att arbeta mot deadlines. Du tar ansvar för att dina leveranser är av hög kvalitet och att vi tillsammans når företagets och våra kunders mål. För att utvecklas hos oss bör du vara självgående och strukturerad men vi värderar också att du gärna delar med dig av dina kunskaper. Vi ser det som en självklarhet att du som söker har ett stort intresse för ny teknik och nya arbetssätt.

Kompetenskrav

  • Civilingenjör/högskoleingenjör (inom Samhällsbyggande, byggnadskonstruktion eller liknande).
  • 3-5 års erfarenhet av byggprojektering.
  • Bred kunskap om byggkonstruktion
  • Autocad/Revit/StruSoft-beräkningsprogram
  • Eurokod (Stål och betong)

Meriterande

  • MathCad

Intresserad av att veta mer kontakta:

Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag.