För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Varför vi nu söker en projektansvarig byggkonstruktör för prefabkonstruktioner vid kontoret i Göteborg.

Om rollen
Som projektansvarig konstruktör prefab kommer du att ha övergripande ansvar för tilldelade projekt som du leder och driver tillsammans med en projektgrupp om 3-5 konstruktörer. Beroende på uppdragens storlek varierar dina insatser från att genomföra större del av konstruktioner till att fungera som utpräglad projektansvarig. Du har ett nära samarbete med kunder, andra projektörer samt ledning av personal varför du måste vara en relationsskapare och god kommunikatör. Gentemot dina medarbetare förväntas du kommunicera mål samt leda och följa upp projekten. I samråd med kontorschefen ansvarar du för teknik, resurs, ekonomi och tider i projekten.

Om dig
Vi söker dig som är civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning bygg eller konstruktion. Du har minst 5 års erfarenhet av Prefab projektering. Har du dessutom erfarenhet från allmän K konstruktioner är det meriterande. Du har en god förståelse för arbetet bakom framtagandet av Prefab handlingar. Du kan arbeta självständigt i Auto Cad samt 3D projektering i t.ex. Impact/Revit /Tekla. I ditt arbete är du noggrann, har ett problemlösande förhållningssätt och du trivs med att arbeta mot deadlines. För att bli framgångsrik hos oss är du nyfiken, drivande och strukturerad. Tjänsten innebär en kombination av att arbeta självständigt och leda grupp vilket du bör trivas med. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Göteborg. Resor inom Sverige kan förekomma.

Välkommen med din ansökan idag
Din ansökan i form av ett CV, märkt ” Projektansvarig konstruktör-Göteborg” skickas till terje.klovland@stomkon.se. Urval samt intervjuer sker löpande. Ansök senast 2020-10-15. Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Terje Klovland 021157801 eller Kontorschef Klas Nordin 031 712 39 61.

Med anledning av GDPR, ber vi dig utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan och CV.