STOMKON startades i Västerås våren 1998 och har under åren expanderat och utvecklats till en välrenommerad konstruktionsbyrå med ett 80-tal medarbetare fördelade på våra fem kontor i Västerås, Enköping, Solna, Göteborg och Malmö. Företagets motiverade medarbetare med varierande ålder, kompetens och bakgrund gör att vi kan erbjuda kunden hög kompetens, kvalitet och kapacitet. Vi utför idag med stolthet små och stora uppdrag i hela Sverige. Företagets styrka är att kunna erbjuda en totalprojektering från grundläggning, via olika typer av stommar som platsgjutna betongstommar, helprefab. betongstommar, skalbetongväggar och plattbärlag, stålstommar, trästommar och murade stommar med mera Men även alla typer av stomkompletteringar som behövs för en komplett projektering av till exempel vårdbyggnader, flerbostadshus, skolor, badanläggningar, industrier mm.

För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Varför vi nu söker Projektansvariga byggkonstruktörer till kontoret i Solna.

Om rollen

Vi är med i alla skeden från ramhandlingar till systemhandlingar och fram till och med bygghandlings-projektering. Som projektansvarig konstruktör kommer du att ha det övergripande ansvaret för tilldelade projekt, vilket innebär att du leder ditt projektteam om 3–5 konstruktörer och ser till att vår leverans motsvarar dom uppställda krav som kunden efterfrågat. I samråd med kontorschefen ansvarar du för resurs, ekonomi och tider i projekten. Gentemot dina medarbetare förväntas du kommunicera mål samt leda och följa upp projekten.

Om dig

Vi söker dig som är civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning bygg / konstruktion. Du har minst 10 års erfarenhet av K-projektering och goda kunskaper i statik och framtagande av tekniska lösningar. Vidare arbetar du självständigt med 3D projektering i Revit eller Tekla. I ditt arbete är du noggrann, har ett problemlösande förhållningssätt och du trivs med att arbeta mot deadlines. Som person är du nyfiken, drivande och strukturerad. Då du har ett nära samarbete med kunder, andra projektörer samt ledning av personal är du även en relationsskapare och god kommunikatör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Solna. Resor inom Mälardalen förekommer från tid till annan.

Ansök idag

Din ansökan i form av ett CV, märkt ” Projektansvarig konstruktör-Solna” skickas till terje.klovland@stomkon.se. Urval samt intervjuer sker löpande. Ansök senast 2022-03-31.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Vd Terje Klovland 021157801.

I din ansökan och CV, med anledning av den nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer.