Projektansvarig Byggkonstruktör

december 1st, 2016 av stomkon

Projektansvarig Byggkonstruktör

STOMKON befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och står inför en fortsatt offensiv expansion. Vi söker nu en engagerad Projektansvarig Byggkonstruktör till kontoret i Göteborg.

ANSVARSOMRÅDEN & ARBETSUPPGIFTER
Som projektansvarig konstruktör kommer du att ha övergripande ansvar för tilldelade projekt som du leder och driver tillsammans med en projektgrupp om 3-5 konstruktörer. Beroende på uppdragens storlek varierar dina insatser från att genomföra del av konstruktioner till att fungera som utpräglad projektansvarig. Du har ett nära samarbete med kunder, andra projektörer samt ledning av personal varför du måste vara en relationsskapare och god kommunikatör. Gentemot dina medarbetare förväntas du kommunicera mål samt leda och följa upp projekten. I samråd med Controller ansvarar du för teknik, resurs, ekonomi och tider i projekten. I denna roll direktrapporterar du till ledningens representant.
VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är Civil eller Högskoleingenjör med inriktning på konstruktion samt minst 5 års erfarenhet av allmänt konstruktionsarbete. Det är inget krav, men meriterande om du har erfarenhet från Prefab Projektering samt arbetat som uppdragsledare eller handläggare. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och du är strukturerad och har även god planeringsförmåga. Vidare har du ett starkt personligt engagemang och du kommunicerar med enkelhet och prestigelöshet. Målet är att alltid överträffa kundernas förväntningar och skapa förtroende.

VI ERBJUDER
Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, med korta beslutsvägar där varje där varje medarbetare har ett tydligt ansvar med stor frihet inom respektive område. Företagets motiverade medarbetare med varierande ålder, kompetens och bakgrund gör att vi kan erbjuda våra kunder hög kompetens, kvalitet och kapacitet. Tjänsten är placerad i Göteborg och du rapporterar till ledningens representant. Anställningen är en heltids tillsvidareanställning.
ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med Valona Talent Management. Din ansökan i form av ett personligt brev med CV, märkt ”STOMKON Projektansvarig” skickas till cv@valona.se. Har du frågor, kontakta Suzanne Vishaj Falk på 070 594 10 36. Urvalsprocessen kommer att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 9 januari 2017.