Jobba hos oss

Är du nyexaminerad byggnadsingenjör med inriktning på konstruktion och vill arbeta med varierande konstruktionsuppdrag så hör av dig till oss.

Vi är även intresserad utav dig som ännu inte bestämt examensarbete och vill ha en plats att skriva på eller som vill jobba extra under examensarbetets gång.

Just nu har vi stor orderingång varför vi behöver nyanställa. Är du intresserad skicka in ditt CV.

För ytterligare information ring Dennis Cederholm.

Stomkon satsar vidare,
Vi söker Kontors- och Projektansvarig konstruktör till vår etablering i Malmö!

Nu är det dags att etablera oss i Malmö! För denna satsning söker vi därför en erfaren konstruktör med vana att handlägga och leda projekt. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära att du ansvarar för kontorets dagliga drift samt arbetar som projektansvarig konstruktör.

Vi tänker oss att du tillsammans med oss kommer att vara delaktig i rekryteringen av övrig personal samt utformningen av vårt nya kontor.

Vi ser framför oss att du är en person med minst 10 års erfarenhet från allmänkonstruktionsarbete. Har du dessutom kännedom om hur prefabprojektering utförs är det en bonus då vår affärsidé är att erbjuda kunden en helhetslösning när det gäller dennes behov av konstruktionstjänster.

Vi åtar oss all projektering i projektkedjan. Från inledande utredningar i programskedet via System- och bygghandlingar till detaljprojektering av platsbyggda respektive prefabricerade stommar och tillhörande stomkomplettering.

Vi utför redan i dag runt om i Skåne projekt för beställare som PEAB, JM, NCC, Abetong och SBE med flera.

Stomkon bildades 1998 i Västerås och finns sedan 2008 även i Göteborg. För närvarande är vi ett 50-tal medarbetare fördelat på de båda kontoren.

Sedan starten har vi vuxit organiskt med ett genomsnitt på 16 procent årligen. Vi arbetar nu efter en plan där ambitionen är att vara ett 70-tal medarbetare år 2019. Där är Malmö nästa steg för att täcka upp de områden av Sverige där vi är verksamma.

Är du intresserad av oss och vår satsning, vill du bli vår kontors- och projektansvarige i Malmö och tillsammans med oss bygga upp något nytt från grunden? Tveka inte att höra av dig till oss! Sänd in din ansökan senast den 29/1.

Om du har några frågor eller funderingar kontakta gärna vår personalchef Dennis Cederholm på telefon 070-4256903, 021-157803 eller maila till dennis.cederholm@stomkon.se. Post- och besöksadressen är Stomkonstruktioner i Västerås AB, Kopparbergsvägen 6, 722 13 Västerås.